Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tube Известно е вече, че

...
Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tube Известно е вече, че
Коментари Харесай

Марадона в предсмъртно писмо: Искам тялото ми да бъде балсамирано и изложено в музей

Кадър: Maradona inedito - Canal 2.0, You tube 

Известно е към този момент, че Диего Марадона освен е оставил предсмъртно писмо, само че и какво е било последното му предпочитание. Както се писа, по този въпрос имаше доста диспути, само че мистерията е на път да бъде разплетена след последните изявления в медиите в Аржентина.

Тялото на аржентинската легенда Диего Армандо Марадона ще бъде балсамирано и изложено в музей дружно с неговите титли, написа Спортал.бг.

Такова е било желанието на самия Дон Диего, което той е декларирал посредством писмо, изпратено до неговия юрист Матиас Мората малко повече от месец преди гибелта му. За това писмо се заприказва още в края на ноември, само че досега нямаше никакви доказателства за съществуването му. 

" След като направих изчерпателен разбор, желая да изразя желанието си след гибелта ми тялото ми да бъде балсамирано и изложено в упоменатия музей, заобиколено от моите най-големи титли, персонални движимости и обичани мемоари, тъй че да продължа да получавам любовта на хората ", гласи писмото, подписано от Марадона на 13 октомври. 

Както е известно, Диего Марадона умря на 60 години на 25 ноември тази година.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР